Escut Ajuntament

06/10/2005

Sessió ordinària de 6 d'octubre de 2005

Ordre del dia:


I.- PART DISPOSITIVA

1. Aprovació, si s´escau, de l´esborrany de l´acta del darrer Ple.
2. Aprovació provisional, si s´escau, d´una modificació puntual del Pla general d´ordenació de Sant Celoni relativa a la UASU 42, així com el conveni urbanístic que la proposa.
3. Aprovació, si s´escau, de la constitució de la Junta de Compensació Can Caseta 1, UASU 34.
4. Aprovació definitiva, si s´escau, de l´estudi de detall de la parcel·la número 6 del sector Residencial Esports, situada a la cantonada del Passeig de la Rectoria Vella amb el carrer Aneto.
5. Aprovació, si s´escau, del projecte reformat de les obres de construcció del “Complex esportiu municipal al sector del Pla de Palau, fase I: piscina coberta i edifici annex”.
6. Aprovació, si s´escau, de la resolució a les al·legacions presentades a l´aprovació provisional dels acords d´imposició i ordenació de les contribucions especials per a la urbanització dels carrers Joan Maragall i Joan XXIII.
7. Aprovació, si s´escau, de la resolució de l´expedient de ruïna de l´edifici situat al carrer Major número 146 de Sant Celoni.
8. Aprovació, si s´escau, del compte general de la corporació corresponent a l´any 2004.
9. Aprovació, si escau, de la moció presentada pels grups municipals per tal que el lloc web i les adreces de correu electrònic adoptin el domini “.cat”.

II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL
10. Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
11. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Seguretat Ciutadana en els mesos de juliol, agost i setembre d´enguany.
12. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de juliol, agost i setembre d´enguany.
13. Precs i preguntes.


Acta


Tornar a Plens del 2005
Tornar a pàgina principal de Plens