Escut Ajuntament

Notícies

Cartell Espectacle concertEl proper diumenge 6 de gener, a les 6 de la tarda, a la Sala Gran del Teatre Ateneu es presenta l'espectacle-concert Somriure, una història de circ amb l´Orquestra Baix Montseny, l'Escola de Circ Los, McMOnTona sota la direcció de Josep Maria Aparicio i Rosa Peláez. L'espectacle compta amb la participació de 38 músics i 8 artistes de l´àmbit del circ i és la quarta producció de l'Orquestra Baix Montseny.

Què seria la vida sense el somriure? Amb un somriure a la cara entrem en un altre món, un món més amable, més empàtic, més humà, un món on ens agradaria estar més sovint a tots, i perquè no dir-ho… ens agradaria poder romandre allà.

El preu de l´entrada és de 6 € (3 € per als menors de 10 anys). Les entrades es posaran a la venda el mateix diumenge a les 5 de la tarda, al bar del Teatre Ateneu.

L'Orquestra Baix Montseny és un projecte promogut i finançat per l'Ajuntament de Sant Celoni. Va néixer el maig de 2016 i va presentar el seu primer concert en el pregó de la Festa Major de 2016 interpretant música de Jean Michel Jarre, a més d'actors i la realització d'un màpping a la façana de can Ramis. El projecte de l´OBM ha anat creixent i s´ha anat consolidant produint diferents espectacles. El gener de 2017 va presentar a Sant Celoni el segon concert L'espectacle ha de continuar amb música de les dues bandes de rock més influents del segle XX, Pink Floyd i Queen; a l´estiu de 2017 va presentar De sud a nord i a la primavera de 2018 Simfonia de colors. Tots aquests espectacle han anat itinerant per diferents municipis del Baix Montseny.

Informació publicada el 4 de gener de 2019