Escut Ajuntament

Notícies

2a jornada EmprenedoriaSota el títol L'autoocupació com alternativa al món laboral, una seixantena de persones van participar a la 2a jornada d'Emprenedoria i Empresa del Baix Montseny, que es va celebrar el dimarts dia 27 a partir de les 11.30 h al Bar del Teatre Ateneu.

La jornada es va iniciar amb una explicació del programa Reempresa, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cecot. Aquest programa vol evitar el tancament de negocis mantenint-los en funcionament posant en contacte aquells que cerquen un relleu per al seu negoci amb reemprenedors que agafen el testimoni de la gestió de l'empresa, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l'activitat. L'Ajuntament de Sant Celoni és el referent al Baix Montseny d'aquest projecte i en fa l'assessorament a les persones interessades, tant cedents com reemprenedores.

2a jornada EmprenedoriaTot seguit Josep Moulines, fundador de l'empresa leanUp Group, va animar als assistents a emprendre amb la seva conferència L'emprenedor, es fa o s'hi neix, que va servir com a introducció a la segona part de la jornada on diferents persones emprenedores van donar testimoni del que han fet per poder obrir el seu negoci. Es van referir experiències de cessió d'empreses, creació de noves empreses, recerca de finançament, internacionalització i conciliació familiar. Per finalitzar la jornada els assistents van tenir l'oportunitat de compartir un dinar a peu dret amb l'objectiu que les persones assistents interactuessin, es comuniquessin i es coneguessin, en definitiva, creessin xarxa.

 

Àlbum de fotos

ProgramaJornadesEmprenedoria2018

Informació publicada el 28 de novembre de 2018