Escut Ajuntament

27/11/2018

Plaça Rafael Ferrer 3El Mercat del Trasto, que durant un temps es va fer a la plaça Mercè Rodoreda, torna a Sant Celoni amb canvi de lloc i dates: a partir d'aquest diumenge 2 de desembre es farà a la plaça Rafael Ferrer (Sant Ponç) de forma trimestral, quatre cops l'any, el primer diumenge de març, juny, setembre i desembre, de 10 a 14 h. Si coincidís amb alguna data especial, aleshores es traslladaria al diumenge següent.

Podrà tenir parada qualsevol persona major d'edat, estigui o no empadronada a Sant Celoni, tret d'aquelles que tinguin la condició de comerciants o siguin titulars d'alguna autorització de venda no sedentària, al municipi de Sant Celoni o a qualsevol altre. Prèviament a cada nova trobada, s'obrirà un termini per sol·licitar un espai, que s'atorgarà per ordre de sol·licitud. Per demanar espai caldrà fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a través d'un formulari específic a www.santceloni.cat/formularis.

Es podran intercanviar o vendre una gran varietat de productes, com ara llibres, discs, pel·lícules, material informàtic, eines, roba i complements, parament de la llar, mobles, electrodomèstics i aparells elèctrics, jocs, joguines, productes col·leccionables, material de jardineria i plantes, material de bricolatge i d’artesania, o productes d'elaboració pròpia no alimentaris. En canvi, no es podran intercanviar ni vendre animals, aliments ni restes d'estocs, ni, en general, productes que no siguin de segona mà.