16/11/2018

Una trentena de propietaris assisteixen a la sessió informativa sobre la proposta d'ampliació del Parc del Montnegre i el Corredor

Dijous 14 de novembre es va fer una sessió informativa sobre la proposta d'ampliació del Parc del Montnegre i el Corredor a la sala d'actes de la Rectoria Vella de Sant Celoni. La sessió anava dirigida als propietaris de les finques implicades en la nova delimitació de l'espai d'interès natural, que a Sant Celoni s'amplia fins a l'autopista AP7 en pràcticament tot el terme municipal. També s'amplia al sud per incorporar tota la conca de la riera d'Olzinelles.

El director del parc, Antoni Bombí, va fer una presentació del parc, de les seves característiques naturals i funcions socials i de la gestió que se'n fa des de la Diputació de Barcelona. Després, Lídia Espejo, arquitecte de la Diputació de Barcelona, va explicar els criteris utilitzats per a la nova delimitació.

A la sessió hi van assistir una trentena de propietaris que van poder situar les seves finques en uns plànols on s'indicava la proposta de delimitació. A la darrera part de la sessió es va obrir un espai d'aclariment de dubtes que es van centrar, especialment, en l'afectació sobre els drets de propietat, el manteniment i restauració d'edificacions i sobre el programa de subvencions que disposa la Diputació de Barcelona per millora d'habitatges, gestió forestal i/o ramadera, accessos i camins.

Alcalde a la sessió ampliació parc MontnegreAmpliació parc MontnegreAmpliació parc Montnegre
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina