16/11/2018

L'Escola Pallerola tindrà ESO a partir del proper curs

escola pallerolaEl Departament d´Ensenyament ha confirmat aquesta setmana que l´Escola Josep Pallerola de Sant Celoni tindrà ESO a partir del proper curs 2019/2020. Representants del Departament ja s'han posat en contacte amb la direcció del centre i de l´ajuntament per treballar en la ubicació dels dos primers grups que començaran 1r d'ESO i en el projecte educatiu d´Institut- escola.

foto reunió direccions escolesD'aquesta manera es fa un pas important en la implementació del model d'escolarització 3-16 als centres públics del municipi, una aposta que arrenca el juliol de 2009 quan el Consell Escolar Municipal va aprovar per unanimitat que aquest fos el model per Sant Celoni i posteriorment el ratificà el Ple municipal.

Aquest matí en una reunió extraordinària amb les direccions de tots els centres del municipi, l'alcalde Francesc Deulofeu ha volgut posar en valor la feina feta durant tots aquesta anys per part de la comunitat educativa i l'ajuntament fins arribar a aquest anunci que considera que millorarà l'oferta educativa del municipi.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina