Escut Ajuntament

Notícies

Ajuntament joveEls alumnes de 4rt d'ESO dels diversos centres de Sant Celoni han iniciat el treball d'Ajuntament Jove, un projecte que pretén que els alumnes d'aquest curs centrin el seu treball de recerca en una temàtica o problemàtica real del municipi i elaborin un anàlisi sobre el tema, que els permeti, posteriorment, elaborar un projecte per millorar la temàtica o solucionar el problema analitzat.

Durant el mes de novembre, el regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia i l'alcalde Francesc Deulofeu expliquen el funcionament de l'Ajuntament als joves de 4rt d'ESO com també el calendari del projecte en diferents sessions programades amb els centres educatius de secundària del municipi.

El proper 2 de maig a les 18.30, a la sala petita del Teatre Ateneu, se celebrarà un Ple extraordinari que assignarà una puntuació a cada projecte presentat. D'acord amb aquesta puntuació, es repartiran els 6.000 € assignats a aquest projecte al pressupost anual de l'ajuntament, tal i com marquen les bases Ajuntament Jove pel curs 2018-2019.

Informació publicada el 8 de novembre de 2018