02/11/2018

El Concurs d'Aparadors de la IV Setmana del Bosc ja té guanyadors

mora-vigasEl guanyador del Concurs d'Aparadors que s'ha dut a terme en el marc de la IV Setmana del Bosc, que s'ha celebrat fins fa pocs dies, és la botiga de llenceria Mora-Vigas, amb un total de 105 vots. Per la seva banda, el premi de 100 € en vals de compra que es sortejava entre totes les persones que van dipositar els seus vots ha sigut per la Pepita Pou Moret.

Els establiments participants al Concurs d’aparadors d’enguany han estat: Ade Esports, Bodegues Costa, Calçats Monrabà, Can Bilbeny, Casa del Bacallà, Clos Idomgest, Clos Nou Espai, Decka higiene i seguretat SA, Divina ment, Dori Dori, Dress-Up, Els Avets, Ferreteria Gurri, Forn Ferrer sl, Herboristeria Lidia, Immobiliària Montseny Montnegre, Infinity by Ade, La Cuca Deco, La Panxeta, La Ventana Natural, Llibreria Alguer Set, Margarita Martí, Mima't, Mora-Vigas, Nou Look, Pas a Pas Calçats, Perfumeria Colomina, Tulsà fruits secs, Xaubet Joiers i Xics.

A tots ells se’ls ha lliurat un diploma de participació a la IV Setmana del Bosc de Sant Celoni, per la seva implicació i interès en la promoció i dinamització dels comerços del municipi. Moltes felicitats als guanyadors!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina