Escut Ajuntament

Notícies

entrevistaEl mercat de treball ha canviat molt, i afrontar una entrevista ja no és com abans. Si estàs buscant feina, aquesta formació t'interessa.

Si has fet alguna vegada has fet una entrevista de treball, és probable que t'hagin preguntat qüestions com si tens capacitat per treballar en equip, quins són els motius perquè deixessis la última feina, com prioritzes les feines del dia a dia, o que expliquis una situació difícil a la feina i com la vas superar. Les competències claus són les habilitats, actituds i valors que fan que una persona desenvolupi amb èxit les tasques pròpies d’una ocupació.

Si vols saber com son les entrevistes per competències, preparar-te per tenir èxit i saber què et pots trobar quan et truquen per fer una entrevista, no et deixis perdre la oportunitat de participar en aquest curs. És gratuït i es portarà a terme els propers 25 i 27 de setembre de 9.15 a 13.15 al Sax Sala. Pots formalitzar la inscripció en aquest enllaç. Les places es reserven per ordre d’inscripció.

Informació publicada el 13 de setembre de 2018