Escut Ajuntament

Notícies

presentació ballLa Srta. Muntanyetes ha presentat a les seves xarxes socials el Ball de la Festa Major de setembre que ha preparat, amb l'ajuda dels nois i noies d'una escola de ball de la vila. Podeu veure l'anunci al seu compte de Facebook o d'Instagram. A més d'anunciar el ball, el vídeo indica un enllaç (cliqueu aquí per anar-hi) on tothom qui el vulgui aprendre trobarà un tutorial i una demostració de com queda el ball.

Recordeu que el ball de la Festa Major està basat en la cançó dels Catarres Fins que arribi l'alba, i que es ballarà a la plaça de la Vila el dilluns dia 3 de setembre, un cop hagi arribat a la plaça la Cercavila. Així que visiteu el tutorial, i tothom a practicar!.

A més a més, entre les proves del Corremonts d'enguany figura una nova prova, relacionada amb aquest ball: heu de gravar un vídeo, amb un mínim de 6 persones, ballant la coreografia d’aquesta cançó, i penjar-lo a les vostres xarxes socials (Facebook o Instagram) amb l'etiqueta #ballfmsantceloni2018 i citant la Srta. Muntanyetes (@muntanyetes a l'Instagram).

Informació publicada el 6 d'agost de 2018