Notícies
Més de la meitat dels alumnes de formació ocupacional del Sax Sala s'han inserit al món laboral

cursos sax sala 201817 alumnes que han partiipat als cursos d'Atenció Sociosanitària de persones dependents en institucions socials i al d'Operacions Auxiliars en serveis administratius i generals que s'han fet al Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, des del mes de desembre fins ara, han aconseguit inserir-se al món laboral. Això suposa una taxa d'inserció del 58,6%. Enguany, han participat un total de 35 alumnes, 29 dels quals han obtingut el certificat de professionalitat. La formació pràctica en empresa ha permès que 11 persones s'hagin inserit en les empreses de pràctiques i que 6 més s'hagin inserit de nou al mercat laboral.

Aquest dimarts 10 de juliol s'ha celebrat la cloenda del curs i els alumnes van rebre la certificació de mans de l'alcalde, Francesc Deulofeu, i la regidora de Promoció Econòmica, Patrícia Rodríguez. En el seu discurs, l'alcalde va voler felicitar l'alumnat per el seu esforç i dedicació en la millora dels seus itineraris i va reafirmar l'aposta que va fer l'ajuntament de Sant Celoni l'any 2010 en l'obertura de l'equipament del Sax Sala per a potenciar la formació i l'ocupació del municipi.

Aquests cursos formen part de l'àmplia oferta formativa que s'ofereix al centre. Es tracta de cursos subvencionats i, per tant, gratuïts, que desenvolupa el Servei d'Ocupació de Catalunya, amb recursos del fons social europeu i amb la col·laboració de les administracions locals, com en aquest cas, l'Ajuntament de Sant Celoni.

Els desitgem molta sort d'ara endavant en els seus projectes professionals!

Informació publicada el 12 de juliol de 2018
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat