Escut Ajuntament

Notícies

Cartell FM 2018El FAQS de la Festa Major de setembre de dissabte 30 de juny a la plaça de la Vila va desvetllar algunes novetats. La primera i molt important: el retorn des de Broadway de la Senyoreta Muntanyetes com a mestra de cerimònies de la festa. El seu nebot, en Pocafarra, que ha acompanyat la festa durant les dues darreres edicions, va ser l'encarregat de fer-li el traspàs, dalt l'escenari amb un divertit gag on suplentava la identitat de la seva entranyable tieta. Durant l'acte també es va presentar el cartell guanyador, un disseny de Jaume Gubianas, que va ser escollit pel jurat entre 17 treballs presentats.

També es van explicar les novetats d'enguay del Corremonts com el repte fotogràfic: a més de fotografies dels Senys i els Negres repartits pel món, es busquen fotografies de festes major passades amb qualsevol dels personatges de la FM, el Senyor Monts, la Senyoreta Muntanyetes, el Baró de Pam i Mig, i en Pocafarra. I si us atreviu, també podeu portar fotografies disfressats o caracteritzats d´algun dels personatges i penjar-les a facebook o instagram amb l'etiqueta #fotorevivalpersonatgeFM.Tindrà 0.5 punts la fotografia que tingui més "M'agrada" sumant els facebook + instagram.

Per aquesta Festa Major,  les escoles de dansa han fet un ball especial que la Senyoreta Muntanyetes donarà a conèixer a través de les xarxes socials i us ensenyarà com s´ha de ballar i quina música ha de sonar perquè el prepareu amb els amics, la família, els veïns, els companys de feina, etc  i el pengeu a facebook o instagram amb l'etiqueta #ballfestamajor2018.

Del divendres 31 d'agost fins al dilluns 10 de setembre, Sant Celoni estarà de Festa Major. De moment, us convidem a seguir les novetats i informacions a www.santceloni.cat/festamajor

Presentació FM 2018Presentació FM 2018 Pocafarra i Muntanyetes
Presentació FM 2018 Pocafarra i Muntanyetes amb cartellPresentació FM 2018
Informació publicada el 3 de juliol de 2018