18/06/2018

Visita del president Quim Torra a Sant Celoni

Va inaugurar l'escola Soler de Vilardell, l'edifici d'FP de l'Institut, el carrer de la Srta Rosita i la plaça Muriel Casals

Plaça Muriel CasalsDivendres 15 de juny Sant Celoni va rebre la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en motiu de la inauguració de l'escola Soler de Vilardell, l'edifici d'FP de l'Institut, el carrer de la Senyoreta Rosita i la plaça Muriel Casals. El president Torra va arribar a l'Ajuntament on va ser rebut per l'alcalde Francesc Deulofeu, regidors i regidores del consistori, alcaldes i alcaldesses del Baix Montseny, la germana i nebot de Muriel Casals i familiars de la Senyoreta Rosita.

Després de signar al llibre d'honor i de dirigir unes breus paraules als assistents, Quim Torra es va desplaçar a inaugurar els dos centres educatius on l'esperaven representants de tots els equips directius de tots els centres educatius del municipi i de les empreses que s'han implicat amb la formació professional. D'un lloc a l'altre, nombroses fotos amb les persones que li demanaven, i abans de l'acte a la plaça, va tenir temps de carregar amb el gegant de Sant Celoni: el president Torra en Martí i l'alcalde Deulofeu la Maria del Puig.

L'acte d'inauguració de la plaça també va comptar amb la presència del vice-president d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri a més d'un nombrós públic. Un acte senzill però molt viscut pels assistents que va comptar amb la participació d'uns balladors de la Colla del Ferro del Ball de Gitanes amb el Ball d'homenatge, el cor Cromàtica i el divulgador científic Marc Boada que va explicar el sentit dels elements matemàtics projectats pels tècnics municipals que hi ha repartits per la plaça. L'acte va acabar amb una ofrena floral al tòtem que porta el nom de la plaça Muriel Casals.

 

Àlbum de fotos

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina