Escut Ajuntament

Notícies

Concert ACEML'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música) ha culminat els actes de celebració dels seus 25 anys d'història amb un concert multitudinari a l'estadi de futbol del RCD Espanyol a Cornellà - El Prat. En el concert han participat més de 5.500 músics de 82 escoles de tot Catalunya, dels quals, un centenar provinents de l'Escola de Música de Sant Celoni.

Concert ACEMDavant d'un nombrós públic, d'unes 10.000 persones, els músics han interpretat diferents temes sota la batuta de Manel Camp per espai d'una hora. El contingent de músics estava format per 1200 cordes, una banda de 1500 instruments de vent, 750 guitarres i baixos clàssics i elèctrics, 300 percussionistes i 300 músics de cobla i tradicionals. A més, han participat un cor de 1500 cantants i 100 ballarins. Ha presentat l'acte l'actriu Txe Arana.

Entre les autoritats assistents cal destacar la presència del President de la Generalitat, Quim Torra, el President del Parlament, Roger Torrent, el Diputat d'educació, Rafael Homet, juntament amb més de 25 representants d'alcaldies de tot Catalunya.

Informació publicada el 13 de juny de 2018