18/05/2018

El cinema en versió original pels més petits arriba a Sant Celoni

FrozenAquest mes de maig iniciem la programació de cinema VO Familiar a les sales Ocine de l'Altrium de Sant Celoni. Seran pel·lícules en versió original en anglès amb subtítols en català que es projectaran cada 3r dissabte de mes a 2/4 de 5 de la tarda durant el curs escolar. Aquesta oferta cultural complementa i amplia el cicle de VO Àltrium que des de fa dos anys s'està realitzant cada divendres al vespre.

Frozen és la pel·lícula que inaugura el cicle aquest mateix dissabte i el 16 de juny tindrem una nova sessió amb, Gru: Mi villano favorito (Despicable me). El preu de les entrades serà de 4,5 €.

Aquesta iniciativa sorgeix en el marc de la preparació del Cicle de xerrades per a pares i mares 2018 (0 a 16 anys). El Centre de Formació d'Adults Baix Montseny va organitzar una xerrada el passat dijous 17 de maig a la Sala Bernat Martorell, on Albert Costa, investigador, psicòleg i cap del Departament d'estudis del llenguatge de la Pompeu Fabra, va realitzar sota el títol Com ajudar el meu fill/a a aprendre una llengua estrangera. En la conferència es va remarcar la importància de normalitzar la llengua estrangera en l'àmbit familiar, cultural i d'oci, és a dir, fer-ho present a la vida quotidiana, així com també tenir en compte el component emocional a l'hora d'aprendre una llengua. Aquests dos factors són òptims per l'adquisició i l'aprenentatge d'una nova llengua.

Us animem a assistir a aquest nou cicle de pel·lícules en VO per als més menuts. No deixeu escapar aquesta entretinguda forma d'aprendre idiomes en família i entrenar l'oïda en anglès!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina