Escut Ajuntament

Notícies

Albert CostaLa darrera xerrada del Cicle de xerrades per a pares i mares serà aquest dijous 17 de maig a les 7 de la tarda a la sala Bernat Martorell sota el títol: "Què representa pel nostre cervell aprendre una segona llengua?" i serà conduïda per Albert Costa, investigador, psicòleg i cap del departament d'estudis del llenguatge de la Pompeu Fabra.

La xerrada, gratuïta i oberta a tothom, descriurà què és el que significa aprendre una segona llengua així com quines són les representacions del llenguatge i les noves habilitats que els infants han d'adquirir per tal de ser competents en una segona llengua. Veurem que aquests aprenentatges poden tenir "finestres d'oportunitat" diferents. També reflexionarem sobre com l'aprenentatge de una segona llengua comporta canvis també en altres dominis cognitius.

El cicle de xerrades per a pares i mares de nens de 0 fins als 16 anys és un conjunt de xerrades organitzades per les AMPA de tots els centres escolars del municipi, a més de la Biblioteca l'Escorxador, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni. Teniu tota la informació sobre les xerrades d'aquestes darreres setmanes a l'enllaç següent.

Informació publicada el 16 de maig de 2018