Escut Ajuntament

Notícies
L'Ajuntament aposta per la biomassa i treballa per implantar-la a d'altres equipaments pels seus beneficis ambientals, socials i econòmics

Inauguració calderes biomassa Pallerola (2)Inauguració calderes biomassa PallerolaInauguració calderes biomassa Pallerola (3)Dissabte 12 de maig va tenir lloc la inauguració de les noves calderes de biomassa de l'Escola Pallerola. Molts celonins i celonines es van apropar per conèixer de més a prop aquesta aposta municipal per la biomassa com a font d'energia renovable en substitució del gas que ha comptat amb finançament per part de la Diputació de Barcelona.

Es tracta de dues calderes de 150kW que funcionen amb estella i que garanteixen calefacció i aigua calenta a l'equipament municipal. Tenen una previsió de reducció d'emissions de CO₂ de 76 tones l'any.

Des d'aquest curs 2017/2018, la biomassa és la font d'energia per la calefacció i l'aigua calenta a les escoles Josep Pallerola i Soler de Vilardell i des del 2012 del Centre de Dia Indaleci Losilla. Això vol dir que el 13% de la potència que es necessita  per la calefacció i aigua calenta en equipaments municipals a Sant Celoni ja és d'origen forestal (estella de fusta). Es treballa amb l'objectiu d'implantar-la a d'altres equipaments pels seus beneficis ambientals, socials i econòmics.

Informació publicada el 14 de maig de 2018