Escut Ajuntament

Notícies

Monestir de RipollNo us perdeu la nova Sortida Cultural organitzada per l'Ajuntament dissabte 26 de maig, una bona oportunitat de conèixer el patrimoni i la història del país. En aquesta ocasió anirem a Ripoll, al bressol de Catalunya, terra de comtes i abats. Serà una visita guiada del conjunt monàstic de Ripoll, amb l'esplèndida portalada romànica, i del Museu Etnogràfic, renovat recentment, amb col·leccions relacionades amb els pastors, la pagesia, els oficis, la farga catalana, el ferro forjat...

La sortida serà a les 8 del matí, a la plaça Comte del Montseny, i l'arribada a Sant Celoni està prevista cap a les 8 del vespre. El preu de l'autocar és de 12 € i el de les dues visites guiades sumen 10,5 €. Cal abonar els diners pel viatge en autocar, que podeu pagar en el moment de la inscripció a partir del dimecres 16 de maig mitjançant targeta de crèdit a l'àrea de Cultura (Rectoria Vella). Des de l'Ajuntament, a més, fem una proposta de dinar a un restaurant de la ciutat de Ripoll.

Si us voleu apuntar, teniu tots els detalls a aquest enllaç per fer la inscripció i el pagament, o si necessiteu més informació, adreceu-vos a:

Àrea de Cultura (Rectoria Vella)
Tel. 93 864 12 13 (de 8 del matí a 3 de la tarda)
promocio.cultural@santceloni.cat

La següent sortida i última sortida del trimestre serà Exili: Camp de Ribesaltes i Prada de Conflent (23 de juny). El programa de sortides d'aquest trimestre al següent enllaç: Sortides culturals.

Informació publicada l'11 de maig de 2018