10/05/2018

Visita comentada de l'exposició Fonts del Montseny aquest diumenge a les 18h a la Rectoria Vella

Fonts del MontsenyFonts del Montseny (2)Aquest diumenge 13 de maig, les 6 de la tarda, tindrà lloc la visita comentada de l'exposició Fonts del Montseny, a la Rectoria Vella, on es fa un recorregut per les nombroses fonts del massís, les seves condicions, la seva localització o la qualitat de l’aigua que brolla. És una exposició produïda pel Museu Etnològic del Montseny amb textos d'Òscar Farrerons i Gemma Font i fotografies d'Adrià Corella, i pretén difondre els resultats del Projecte Fonts del Montseny, un projecte de recuperació de la memòria de les fonts del massís i de promoció de la "cultura de la font".

Ja n'ha comptabilitzat més de 700 però el veritable encant és la gran varietat de fonts. Hi ha fonts a gran altitud, altres a tocar les lleres, n'hi ha d'urbanes, d'agradoses, d'humitoses, generoses i romàntiques; algunes són perdudes, altres mig amagades. N'hi ha de captivadores, de juganeres, misterioses, portentoses i presumides...

La visita comentada del proper diumenge difondrà aquest patrimoni cultural i natural del Montseny a Sant Celoni. Teniu tota la informació de l'exposició a aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina