Escut Ajuntament

Notícies

ANAR A LA DEIXALLERIA TÉ PREMI 2018Per cinquè any consecutiu el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza el sorteig de premis a les persones usuàries de la xarxa de deixalleries comarcals, entre les quals hi ha la de Sant Celoni, en el marc de la campanya "Anar a la deixalleria té premi" amb l'objectiu de promoure l'ús d'aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d'usuaris i els materials recollits.

Totes les persones majors de 18 anys que facin ús de la Deixalleria de Sant Celoni del 7 al 31 de maig rebran una butlleta per participar al sorteig de diferents premis. Els usuaris poden participar tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, i cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

En aquesta edició el primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018, mentre que el segon consisteix en un val per valor de 100 € a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

El sorteig de premis es realitzarà el 7 de juny a la seu del Consorci (Camí Ral, s/n, Granollers), a les 12 hores, on s'extrauran dues butlletes guanyadores de cadacuna de la les 26 urnes que conformen el concurs.

Informació publicada el 7 de maig de 2018