Escut Ajuntament

Notícies

Sax SalaLes preinscripcions per al curs gratuït de Formació Permanent "Gestió de recursos humans" a càrrec de l'Ajuntament de Sant Celoni han iniciat. Es tracta d'un curs per adquirir i desenvolupar els coneixements, habilitats i aptituds necessàries per satisfer les exigències de gestió i direcció de recursos humans en qualsevol tipus d'organització. És una formació pensada per orientar la recerca de feina cap a l'administració de recursos humans d'administratius i auxiliars administratius.

El curs és totalment gratuït, atès que es tracta d'un curs subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i va adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur. Té una duradade 60 hores en horari de matins (dimarts i divendres de 9.30 a 14.30 h) i està previst que es realitzi del 8 de maig al 15 de juny de 2018 a Sax Sala.

Si esteu interessats en participar al curs podeu omplir el formulari que trobareu clicant aquí (el formulari de preinscripció, no garanteix, en cap cas, la reserva de plaça i les persones que participin seran informades a través de les seves dades de contacte.). També podeu obtenir més informació al tel. 938674175, a la pàgina web del curs o a l'adreça de correu electrònic saxsala@santceloni.cat.

Informació publicada el 16 d'abril de 2018