19/03/2018

Els alumnes del Centre Municipal d'Expressió actuen aquesta setmana per a totes les escoles del municipi

Cantem de nit, cantem de dia - Actuem per les escolesL'alumnat de l'Escola de música i de teatre de Sant Celoni mostra als nens i nenes celonins durant aquesta setmana els espectacles creats conjuntament dins el projecte "Actuem per les escoles". Els escolars passen per la Gran Sala del Teatre Ateneu per veure les creacions, però enlloc de trobar-hi actors i músics professionals, troben un espectacle multidisciplinari fet per nens i nenes com ells.

Fins dijous l'alumnat de les escoles de Sant Celoni pot veure quatre espectacles: dilluns 19, Cantem de nit, cantem de dia amb el Cor infantil; dimarts 20, El llac de les perles per Combo Black, Batucada, Corda i Attrezzo (amb actuació a les 18 h oberta als familiars); dimecres 21, Un mar d'emocions amb Guitarres, Vent i Bambolines (amb actuació a les 19 h oberta als familiars); i dijous 23, Danses antigues i modernes amb Combo Green i Trencanous (amb actuació a les 19 h oberta als familiars).

Aquestes actuacions, a més de ser una mostra per a l'alumnat del treball que es fa a les escoles de música i teatre és, sobretot, un repte important i molt gratificant pels seus companys actors, actrius i músics.

Podeu ampliar la informació a l'Info 7, l'informatiu de Punt 7 Ràdio, a aquest enllaç o a la pàgina del Centre Municipal d'Expressió.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina