Escut Ajuntament

Notícies

The gramaphoneEl 18 de març a les 6 de la tarda la Sala Gran de Teatre Ateneu de Sant Celoni s'obre a la música negra i als ritmes jamaicans, al jazz i al boogaloo amb els músics de The Gramaphone Allstars Big Band i les veus de Judit Neddermann, Kathy i Yolanda Sey.

Després de l'aclamat projecte Jazzmaica que els va permetre fer 60 concerts arreu del país, fins i tot publicar el disc al Japó, The Gramophone Allstars Big Band torna amb nou disc i nou espectacle, aquesta vegada obrint el ventall rítmic amb la mirada posada en diverses illes del Carib. A Maraca Soul, el seu cinquè treball d’estudi, afegeixen nous colors com el boogaloo o el calypso a la seva fórmula magistral, sempre en el punt de trobada entre el soul, el jazz i el funk amb els ritmes jamaicans. Genís Bou lidera aquest projecte on conflueixen alguns dels músics més rellevants de la nova escena jazz del país i també les veus de Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey.

Si no voleu deixar passar aquesta oportunitat per transportar-vos a de Detroit a Kingston passant per Nova Orleans i el Spanish Harlem, podeu comprar les entrades al Centre Municipal d’Expressió (c. Sant Josep, 18) de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, en línia a aquest enllaç o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'espectacle.

A més, si teniu entre 16 i 25 anys, podeu gaudir d'un val 2x1 de la Promoció Jove. Podeu conèixer els detalls de la promoció a aquest enllaç.

Informació publicada el 12 de març de 2018