Escut Ajuntament

NotÝcies

Hist˛ries M˛bils 2018Un any mÚs, la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni organitza el concurs Hist˛ries m˛bils, un concurs de foto-microrelats que a travÚs d'Instagram busca estimular la producciˇ literÓria i fotogrÓfica. Podeu consultar les bases a aquest enllaš.

Es tracta de presentar una hist˛ria curta, escrita, fotografiada i muntada per l'autor. ╔s a dir, un foto-microrelat, paraules i imatges. Cada foto-microrelat haurÓ de constar d'una sola imatge que pot ser una sola fotografia o un muntatge fotogrÓfic amb mÚs d'una foto.

NomÚs heu de fer-vos seguidors del compte de la biblioteca (@lescorxador) i penjar els vostres foto-microrelats amb l'etiqueta #historiesmobils2018. Teniu temps fins al 15 d'abril a les 00.00 h.

Podeu participar en alguna d'aquestes dues categories:
- Categoria A: de 12 a 17 anys
- Categoria B: de 18 en endavant

Per a qualsevol dubte o qŘestiˇ us podeu adrešar a la Biblioteca l'Escorxador de dilluns a divendres, de 15 h a 20 h, i els dimarts i dimecres, de 10 h a 13.30 h, al telŔfon 93 867 33 13, i a les adreces electr˛niques concurs.histories.mobils@gmail.com i b.st.celoni@diba.cat.

Informaciˇ publicada el 12 de marš de 2018