Escut Ajuntament

Notícies
Forma part de Montquímic, una proposta per promoure les vocacions químiques entre l'alumnat de totes les escoles celonines

Torneig globus aerostàtic 1Torneig globus aerostàtic 2Els alumnes de 2n d'ESO del Cor de Maria de Sant Celoni han fet un projecte de ciències on han celebrat un torneig de globus aerostàtics. Els coneixements científics, la perícia i les habilitats dels nois i noies han fet possible aquesta aventura tan màgica. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de Carburos Metálicos, SA que ha col·laborat subministrant una ampolla d’heli per fer l’experiment i el torneig de globus aerostàtics.

Aquesta proposta educativa s’emmarca en un projecte més ampli en el que participen totes les escoles del municipi anomenat Montquímic El projecte s’adreça als alumnes de 3r i 4t de primària i 1r i 2n d’ESO i busca promoure el procés d’ensenyament-aprenentatge de la química des de metodologies experimentals que generin un aprenentatge més significatiu per a l’alumnat; i potenciar en l’alumnat el gust per la química i, per tant, incentivar les vocacions cap al batxillerat científic i els cicles formatiu de la família de la Química.

Per dur a terme aquest projecte, el professorat de primària i secundària s’ha format durant el primer trimestre del curs en metodologies experimentals per treballar el currículum de Química i Medi Natural, mentre que l’alumnat ha treballat a l’aula la química a través de diferents experiments.

El projecte finalitzarà amb una Fira Química on les escoles compartiran la feina feta a l’aula. La fira tindrà lloc el dimecres 23 de maig de 9 a 13 h a la Pista Coberta del Camp d’Esports.

Informació publicada el 19 de febrer de 2018