Escut Ajuntament

Notícies

Benvinguda alumnes francesos Baix Montseny 2018El passat dimecres 7 de febrer, l'alcalde va rebre a la Sala Bernat Martorell els 25 alumnes de 2n d’ESO del municipi de Guilherand-Granges que participen a l'intercanvi amb els alumnes de 3r d’ESO que estudien francès a l'Institut Baix Montseny.

Els alumnes francesos han estat acollits a casa dels seus companys i companyes de l'Institut Baix Montseny del 2 al 9 de febrer. Els alumnes de Sant Celoni també gaudiran del projecte d'intercanvi amb una estada d'una setmana a Guilherand-Granges durant el tercer trimestre del curs.

A Sant Celoni els alumnes francesos han pogut practicar el castellà i, a més a més, han participat d'una passejada guiada per conèixer la història i el patrimoni arquitectònic de Sant Celoni.

L'objectiu de l’intercanvi és que els alumnes puguin tenir l'experiència de conèixer i conviure amb joves francesos, establir vincles d'amistat i practicar la llengua a nivell oral.

Durant la rebuda, l'alcalde va donar les gràcies als professors i professores dels dos centres educatius "per l’esforç dels mestres i direccions per oferir als alumnes aquesta experiència i potenciar activitats que generen un aprenentatge tan significatiu en l'alumnat". També, va encoratjar els alumnes a "aprofitar aquesta experiència que, de ben segur, serà una de les que més recordin del seu pas per l'Institut i que, a més a més, molt sovint genera vincles d'amistat amb alumnes d'un altre país europeu que es mantenen al llarg dels anys". L'acte va finalitzar amb un petit refrigeri amb els alumnes de tots dos centres educatius.

Informació publicada el 13 de febrer de 2018