Escut Ajuntament

NotÝcies

atenciˇ sociosanitÓriaLes preinscripcions pel curs gratu´t de Formaciˇ Ocupacional “Atenciˇ sociosanitÓria de persones dependents en institucions socials” (450 hores) acaben el proper dimecres 10 de gener. Es tracta d’un curs totalment gratu´t, atŔs que estÓ subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, i va adrešat prioritÓriament a persones en situaciˇ d'atur. L’˙nic requisit d’accÚs Ús estar en disposiciˇ del Graduat Escolar o Graduat en ESO o similar.

El procÚs de selecciˇ tindrÓ lloc el dilluns 15 de gener i les classes s'iniciaran el 29 de gener, aproximadament. L'horari lectiu Ús de matins al mateix Sax Sala - Centre de Formaciˇ i Ocupaciˇ del Baix Montseny.

QuŔ aprendrÓs? Seguint el curs aprendrÓs a atendre persones dependents en l'Ómbit sociosanitari en institucions de l’Ómbit p˙blic o privat (com centres residencials, centres de dia i habitatges tutelats) aplicant els procediments per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn.

A mÚs, les persones que acabin satisfact˛riament el curs es faran acreedores d'un Certificat de Professionalitat, que acredita a qui l'obtÚ la seva competŔncia per a desenvolupar l'activitat laboral de cuidador/a de minusvÓlids fÝsics, psÝquics i sensorials, cuidador/a de persones dependents en institucions aixÝ com gericultor/a. Es tracta d'una titulaciˇ oficial, reconeguda a l'estat espanyol i a la Comunitat Europea.

Si us interessa, podeu pre-inscriure-us aquÝ o obtenir mÚs informaciˇ al tel. 938674175, al pÓgina web Formaciˇ per a l'Ocupaciˇ o a l'adreša de correu formacio@santceloni.cat. Omplir el formulari de pre-inscripciˇ no garanteix, en cap cas, la reserva de plaša.

Informaciˇ publicada el 8 de gener de 2018