Diumenge, 21 de gener de 2018  -  9 h matí

IV Maasaiada

Cursa de muntanya de caire solidari

Maasaiada 2018Els Montseny Maasais hem organitzat la quarta edició de la Maasaiada. Enguany, el recorregut transcorre pel Parc Natural del Montegre i el Corredor. Un circuït molt exigent, ple de corriols i on es posarà a prova les cames de tots els corredors.

El circuït consta de dues distàncies: una de 33 km. amb sortida de la Plaça de la Vila a les 9 h i una altra de 15 km. amb sortida des del mateix lloc a les 9.30 h. La cursa enguany és cronometrada i forma part de la lliga Firehawk.

Com cada any, la Maasaiada segueix essent solidària: una part anirà per reconèixer la situació de l'Armando i el seu empeny per ajudar a aquells qui, com ell, cerquen nous reptes derivats d'una incapacitat sobrevinguda, i la resta anirà als Pallapupes, una associació que intenta fer passar millor les estones als nens hospitalitzats. Tenim la gran il·lusió de que tot el poble de Sant Celoni en sigui partícep i s'acostin a la Plaça de la Vila a fer-se veure i a animar. I a menjar de franc xocolata desfeta!

Lloc: Plaça de la Vila
Durada: De 9:00h a 15:30h
Organitza: Montseny Maasais
Preu: 16
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina