14/12/2017

Aquest Nadal, regala #BibliotequesVO! L'Escorxador et donarà un val que la persona beneficiària podrà bescanviar pel carnet

La biblioteca et facilita un val que la persona beneficiària pot bescanviar pel carnet de forma gratuïta

Regala bibliotequesLes biblioteques municipals del Vallès Oriental han iniciat una campanya de promoció dels seus serveis adreçada a persones que encara no disposen del carnet amb el nom de campanya "Aquest Nadal, regala #BibliotequesVO". Amb aquesta promoció, les biblioteques facilitaran un val que el beneficiari podrà bescanviar pel carnet i de manera totalment gratuïta, amb l'objectiu de donar a conèixer els serveis que presten a les instal·lacions i posar en valor aquest servei públic en la fòrmula de regal.

Amb el carnet de la biblioteca, podeu gaudir d'una àmplia oferta d'oci, amb tallers, exposicions o xerrades; conèixer tot tipus de llibres i autors, o escoltar tot tipus de música o veure cinema o sèries de televisió; així com gaudir de les seves instal·lacions, amb premsa, espais de trobada, Internet i portals d'informació. 

Aquesta campanya finalitza el 5 de gener. Trobareu tota la informació a la Biblioteca l'Escorxador (Pg. de la Rectoria Vella, 10) o mitjançant el telèfon 93.867.33.13.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina