Escut Ajuntament

Notícies

alumnes PTT mercat nadalEls alumnes del PTT (Pla de Transició al Treball - Sant Celoni) han engegat un projecte integral timestral: el mercat de Nadal. Concretament, els alumnes montaran una parada el proper 13 de desembre, en el mercat de Santa Llúcia, i s'implicaran en el muntatge i desmuntatge, així com de les vendes; en total, de la gestió completa d'aquesta parada.

Els alumnes s'encarregaran de la producció oferint productes d'elaboració pròpia, i s'encarregaran dels documents de control de producció, transport, venda i comptabilitat. A la parada vendran postals, decoracions nadalenques fetes amb materials reciclats i dolços decorats, ideals per l'amic invisible o pel tió, i fins i tot oferiran l'opció d'acceptar encàrrecs, que és una forma d'obrir un altre camp de treball dins del món de les vendes. Des del PTT busquen amb aquesta activitat avaluar la capacitat de treball dels alumnes, la capacitat organitzativa, l'atenció al públic, l'actitud col·laborativa, creativa i innovadora, i la capacitat de treball en equip i de resolució de situacions complexes dins de l'equip. Teniu tota la informació en aquest vídeo.

El PTT és una tipologia de programes de formació i inserció, organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni i el suport del Fons Social Europeu, per a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, on tenen l'oportunitat de trobar mòduls de formació professional per assolir les competències professionals en l'ofici escollit; mòduls de formació general per adquirir les competències instrumentals que han de facilitar l'assoliment de les competències professionals, i accions de seguiment i orientació.

Molta sort! 

Informació publicada el 5 de desembre de 2017