23/11/2017

Aquestes festes, Sant Celoni participa a la campanya I tu, jugues en català?

I tu jugues en català? 2017Sant Celoni s'afegeix un any més a la campanya I tu, jugues en català? per fer visibles, coincidint amb les festes de Nadal i Reis, els jocs i les joguines en català per fomentar-ne l'ús i el consum. 6x3 Premsa i papereria, Llibreria Alguer Set, Can Bilbeny, Can Lluís, Cucut Joguines, Llibreria Els 4 Gats i Tretze Vents són els establiments adherits a la campanya i ja disposen de la caixa vermella i d’adhesius distintius enganxats a cada joc en català, amb l'objectiu que siguin fàcilment identificables pels clients. 

Al web www.cpnl.cat/jocs hi trobareu un cercador amb l'oferta de jocs i joguines en català amb filtres per paraula clau, categoria o edat que es poden trobar al mercat, així com la llista dels establiments adherits a la campanya.

D'altra banda, l'app "Jocs en català", que es va estrenar el 2015, presenta enguany l'aplicació per a dispositius mòbils en IOS i Android. Aquesta APP ofereix un cercador de jocs i joguines i disposa d'informació sobre els comerços que donen suport a la campanya. 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina