15/11/2017

Aquest cap de setmana: cinema i teatre a l'Ateneu a Sant Celoni!

Cartell PÀTRIALes dones sàvies cartellNo us perdeu aquest cap de setmana la programació del teatre Ateneu, on podreu gaudir d'una sessió de cinema i de teatre, totes dues amb xerrada-col·loqui posterior. 

Divendres, a les vuit del vespre, al cinefòrum a la Sala Petita del Teatre Ateneu, la projecció de Pàtria. La llegenda d'Otger Cataló i els 9 barons de la Fama, primera pel·lícula èpica i fantàstica de la història del cinema català basada en aquesta llegenda popular catalana. A través del cinema més pur d'aventura i amb direcció de Joan Frank Charansonnent, els actors Boris Ruiz, Miquel Sitjar, Miquel Gelabert, Joan Massotkleiner, Ali El Aziz i Àngels Bassas representen la llegenda tot plantejant un doble viatge, per una banda a la història dels orígens de Catalunya  i per altra banda, a la creació de la identitat nacional a través d'una metàfora sobre l'actual moment que viu Catalunya. L'acte s'inicirà amb una breu presentació de la mà del guionista, Pau Gener, i en acabar, un col·loqui conduït per Gener i amb el director i co-guionista Joan Frank Charansonnet.

Dissabte, també a les vuit del vespre, la comèdia Les dones sàvies, de Molière,  que adapta el text original de l’autor clàssic francès per a fer crítica dels saberuts i pedants de tota mena. L’obra, que ha rebut diversos premis i s’ha representat arreu de Catalunya, satiritza sobre les pretensions acadèmiques en l’educació femenina, posant el focus damunt els falsos intel·lectuals. Amb la dramatúrgia de Lluís Hansen i Ricard Farré, que també l’interpreta amb Enric Cambray, la peça enganxa des del primer minut. En acabar l’obra, xerrada informal amb els dos actors.

Per a més informació i venda d'entrades, visiteu l'espai del Teatre Ateneu 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina