Escut Ajuntament

Notícies

atenció sociosanitàriaL'Ajuntament de Sant Celoni ha rebut l'autorització del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per organitzar tres cursos de Formació Ocupacional, dins de la convocatòria FOAP 2017. Els cursos que s'impartiran són:

  • Operacions auxiliars en serveis administratius i generals (430 hores) (+ info)
  • Atenció sociosanitària de persones dependents en institucions socials (450 hores) (+ info).
  • Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials (210 hores) (+ info).

Els cursos seran gratuïts, atès que estan subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu, i van adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur, tot i que també hi haurà places per a persones en actiu. A més, les persones que acabin satisfactòriament els cursos es faran acreedores d'un Certificat de Professionalitat, que acredita a qui l'obté la seva competència per a desenvolupar l'activitat laboral. En les dues darreres edicions del FOAP, més de 99 persones han obtingut una certificació professional, 60 persones s’han inserit i 14 s’han inserit en les empreses en les que van realitzar les pràctiques.

Si us interessa, trobareu els requisits d'accés i el formulari de preinscripció a aquest enllaç. Els cursos es faran a partir de desembre a Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, en horari de matins.

Informació publicada el 14 de novembre de 2017