Escut Ajuntament

NotÝcies

atenciˇ sociosanitÓriaL'Ajuntament de Sant Celoni ha rebut l'autoritzaciˇ del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya (SOC) per organitzar tres cursos de Formaciˇ Ocupacional, dins de la convocat˛ria FOAP 2017. Els cursos que s'impartiran sˇn:

  • Operacions auxiliars en serveis administratius i generals (430 hores) (+ info)
  • Atenciˇ sociosanitÓria de persones dependents en institucions socials (450 hores) (+ info).
  • Neteja en espais oberts i instalĚlacions industrials (210 hores) (+ info).

Els cursos seran gratu´ts, atŔs que estan subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu, i van adrešats prioritÓriament a persones en situaciˇ d'atur, tot i que tambÚ hi haurÓ places per a persones en actiu. A mÚs, les persones que acabin satisfact˛riament els cursos es faran acreedores d'un Certificat de Professionalitat, que acredita a qui l'obtÚ la seva competŔncia per a desenvolupar l'activitat laboral. En les dues darreres edicions del FOAP, mÚs de 99 persones han obtingut una certificaciˇ professional, 60 persones s’han inserit i 14 s’han inserit en les empreses en les que van realitzar les prÓctiques.

Si us interessa, trobareu els requisits d'accÚs i el formulari de preinscripciˇ a aquest enllaš. Els cursos es faran a partir de desembre a Sax Sala - Centre de Formaciˇ i Ocupaciˇ del Baix Montseny, en horari de matins.

Informaciˇ publicada el 14 de novembre de 2017