19/10/2017

El periodista Josep Casanovas recorda la mítica cursa automobilística a la xerrada "Pujada al Montseny. 1964-1989"

Pujada al montsenyEl periodista del món del motor Josep Casanovas ha realitzat aquest diumenge, 15 d'octubre, una conferència envers la història de la Pujada del Montseny, la mítica cursa automobilística del Campionat d'Europa de Muntanya, dins del marc de l'exposició Pujada al Montseny, 1964-1989, que es pot veure aquests dies a la Rectoria Vella.

Més d'una cinquantena de persones han gaudit de les explicacions del periodista, el màxim coneixedor i divulgador de la cursa, que ha parlat d'uns dels esdeveniments socials i esportius del Montseny més importants en el decurs de les tres dècades, i ha mostrat el contingut del llibre que ha dedicat a la cursa: Aroma de benzina, en l’edició del qual ha participat l’Ajuntament de Sant Celoni. L'acte ha comptat amb la presència del també periodista i copilot de ral·lis Josep Autet, i de l'expilot Eugenio Baturone, guanyador de la cursa en els anys 1975 i 1977, entre d’altres corredors.

Expo Pujada al MontsenyFins el 29 d’octubre, qui ho vulgui podrà veure a la Rectoria Vella la mostra de fotografies sobre la Pujada al Montseny, aquesta mítica cursa automobilística que va tenir molta transcendència a la comarca. L’exposició procedeix de la mostra que va organitzar el Museu Etnològic del Montseny La Gabella, d'Arbúcies, per celebrar el 50è aniversari de la cursa, i reuneix, entre d’altres elements, algunes imatges extretes del llibre Aroma de benzina i peus de fotografies redactades pel seu autor.

 

Més informació de l'exposició

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina