16/10/2017

Punt 7 Ràdio presenta la temporada amb nous programes i una aplicació per a mòbils i tauletes

Punt 7 RàdioLa nova temporada de Punt 7 Ràdio ja ha començat i ara, a més de l'agenda i notícies d'actualitat que podreu escoltar a partir de l’INFO 7, trobareu novetats respecte a la programació actual amb dos nous programes.

Una de les novetats d’aquesta temporada serà Modular, un programa centrat en la música electrònica on, a més d’escoltar-ne, també es faran entrevistes a productors musicals, dj’s i altres experts en la matèria. També, es parlarà dels programes per fer producció i remescla d’aquest gènere musical. L'altre novetat serà el programa Benvingudes!, que conduirà l’alteta celonina Louise Brown. Cada quinze dies, Brown entrevistarà dones vingudes d’arreu del món que viuen actualment a Sant Celoni, per tal que expliquin la seva experiència dins del municipi, com va ser la seva arribada i adaptació, quines diferències i similituds hi ha amb els seus països d’origen o què els ha sorprès més de la nostra societat. 

Respecte als programes que continuen d’anteriors temporades, Redondo y con agujero, dedicat a la música rock, amplia la seva durada, i s’emetrà els dimecres a les nou del vespre. Les dotze colònies, en canvi, dedicat a sèries, còmics o ciència ficció, reduirà la seva durada i augmentarà la periodicitat, que passarà a emetre's cada dimarts, a dos quarts de nou del vespre, després de l’Info7 i l’agenda. Per últim, El cafè de Punt 7 Ràdio, amb reflexions pausades i disteses sobre temes d’interès social, polític i cultural, passarà a ser mensual, el tercer dijous de mes.

Descarrega't l'aplicació Punt 7 Ràdio Sant Celoni!

Amb l’objectiu d’arribar més fàcilment a tothom que ho vulgui, Punt 7 Ràdio estrena l'aplicació per a Smart Phones i tauletes "Punt 7 Ràdio Sant Celoni", que permetrà escoltar i descarregar tots els programes de la temporada, així com escoltar l’emissió de la ràdio en directe d'una manera molt més fàcil.  Aquesta aplicació està disponible per a Android i iOS. 

Per a més informació o saber de tota la graella de programes, només cal que us dirigiu a l'espai de Punt 7 Ràdio, que ha millorat la seva funcionalitat i ara és més visual i fàcil d'utilitzar. A més, permet l'opció d'escoltar en directe i descarregar-se els programes a la carta tot accedint a l’arxiu històric d'anteriors temporades.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina