Escut Ajuntament

Notícies

Fira del Bosc 2017No et perdis aquest cap de setmana perquè tens una cita amb la Fira del Bosc de Sant Celoni! Dissabte 14 i diumenge 15, Fira del Bosc situada entre el parc de la Rectoria Vella i Esteve Cardelús amb difrerents espais:

- Espai lúdic al Parc de la Rectoria Vella: amb tota una sèrie d'activitats d'aventura amb tirolina i pont nepalí, amb inflables i tallers, a més d'una gimcana per conèixer els trets més característics del Montseny i un joc de pistes. 

Gastronomia al Parc de la Rectoria Vella: caravanes amb una gran varietat de menjar, com croquetes, pollastre, boletes de formatge, etc... per fer un picnic. 

Espai Fira al carrer Esteve Cardelús: amb jocs de fusta, marqueteries, culleres, estris de cuina i altres objectes elaborats amb productes del bosc. També hi haurà una mostra d'oficis del bosc i conèixer algunes empreses i entitats forestals del Baix Montseny.

Dissabte trobarem, a més, una acció demostrativa de treballs i una cercavila amb espectacle amb Xip Xap Teatre.

Diumenge a les 12 h a la plaça de la Biblioteca, espectacle "El bosc canta" que servirà  de cloenda de la III Setmana del Bosc.

Durant els dos dies, hi haurà un trenet que et portarà als diferents espais de la Fira. 

Teniu tota la informació al programa

  

III Setmana del Bosc 

Informació publicada l'11 d'octubre de 2017