Escut Ajuntament

Notícies

III Setmana del Bosc inauguració 1III Setmana del Bosc inauguració 2III Setmana del Bosc inauguració 3Exposició Les olors del bosc 2La III Setmana del Bosc ja ha donat el tret de sortida amb un cap de setmana ple d'activitats on l'objectiu és divulgar i apropar el món forestal a la societat, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni.

El plat fort va ser dissabte amb l'acte inaugural de la III Setmana del Bosc, on els assistents van gaudir de l'espectacle de música i dansa L'arbre de la dansa i es va lliurar el premi al Bosquerol de l'any. Enguany el premi s'ha concedit a títol pòstum al celoní Esteve Montrabà, per la seva trajectòria de compromís i estima del territori, la natura i el municipi. El premi el va rebre la seva dona, Helena Domènech, a mans de l'alcalde de Sant Celoni Francesc Deulofeu. L'espectacle va comptar amb la participació dels ballarins Alma Steiner i Marc Fernández Mercader, escenografia de Carles Jubany i música de Josep M. Aparicio.

Diumenge es va inaugurar l'exposició Les olors del bosc, on el químic i aromista Salvador Riera va transportar als visitants al bocs a través de les seves essències més característiques, i va ser tot un èxit. Aquesta exposició es pot visitar dimecres 11, dijous 12, dissabte 14 i diumenge 15 a la capella de Santa Tecla (Major, 53), de 10 a 14 h i de 16 a 20h. 

La III Setmana del Bosc continua fins el 15 d'octubre. Apropa't al bosc a través de passejades, jornades, espectacles, jocs, tallers, gastronomia i un cap de setmana amb fira del bosc!

 

III Setmana del Bosc Programa 

Tota la informació a III Setmana del Bosc

Informació publicada el 9 d'octubre de 2017