19/09/2017

L'escola Soler de Vilardell ha presentat el nou edifici a les famílies del centre

Portes obertes Soler de Vilardell 1Portes obertes Soler de Vilardell 3L’escola Soler de Vilardell ha iniciat les classes en el nou edifici i ha organitzat una jornada de portes obertes que ha tingut lloc dilluns a la tarda amb l’objectiu que els infants poguessin ensenyar l'escola a les seves famílies.

Abans de visitar l’edifici, s'ha realitzat un petit acte al gimnàs de l’escola on l’alcalde Francesc Deulofeu ha agraït el treball conjunt de l’equip directiu, el claustre de mestres, les famílies i l’Ajuntament per aconseguir que l'edifici sigui una realitat. També ha insistit en què l’escola "no és només l’edifici, són les persones les que fan escola", fent referència al projecte de l’escola Soler de Vilardell i de les persones que l’han tirat endavant, direcció, mestres i famílies. Per últim, l’alcalde ha recordat que aquest edifici ha estat possible gràcies a l’aportació de l’Ajuntament de Sant Celoni 1,5 milions d’euros per a la construcció de l’escola i de l’edifici de Formació Professional de l’Institut Baix Montseny.

Seguidament, la directora de l’escola, Montse Valero, ha presentat l’equip de mestres i ha agraït a tothom la seva contribució perquè el nou edifici de l’escola sigui una realitat. Finalment, infants i famílies han visitat els diferents espais de l’escola.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina