Escut Ajuntament

Notícies

Durant aquest estiu, celonins i celonines han pogut gaudir de l'activitat "Passejades a la Fresca", organitzada pel Centre Excursionista Sant Celoni i que consistia en fer passejades d'unes dues hores per zones rurals properes al municipi. Aquest cicle ha tingut lloc cada dimecres entre el 7 de juny i el 29 de juliol i ha gaudit d'una molt bona participació, amb un important grup de caminaires que va anar creixent a mida que avançava el cicle: la xifra total ha estat al voltant dels 250.

El dia 7 de juny es va inaugurar el cicle amb la pujada al Matagalls des de Coll Formic  per veure la bonica posta de Sol i tot sopant la sortida de la Lluna des del cim. A la baixada van caminar sobre el mar de boira que cobria les valls del Montseny. La següent caminada va ser pels voltants de Vallgorguina i la pujada de Campins a Can Pereres i Can Perepoc, refrescats per un bon ruixat. Després, l’itinerari per sobre Mosqueroles, la passejada per Can Gensana i Can Rubi amb vistes extraordinàries sobre la plana. Mes a prop de Sant Celoni va ser la volta per Can Riereta, la Farga i Castell d’en Mateu, i Can Illa. No hi podia faltar Olzinelles  des de Can Agustí, Collblanc, l’embassament, el Forn de calç i la Riera d’Olzinelles. Finalment, i per tancar el cicle, van gaudir d “els camins de Mosqueroles i el Castell dels Moros”.

Tothom qui estigui interessat a continuar gaudint de la natura fent esport, pot realitzar les caminades que organitza el CESC de manera periòdica i que podreu trobar a l'agenda del web.

Passejades a la frescaDimecres a la Fresca 2
Dimecres a la Fresca 3Dimecres a la Fresca 4
Informació publicada el 13 de setembre de 2017