24/07/2017

Vols millorar el teu coneixement d'idiomes?

El Centre de Formació d'Adults ha ampliat la seva oferta

escola d'adultsAquest agost s'inicia al Centre de Formació d'Adults el període de preinscripció i matrícula pels cursos d'idiomes: anglès (inicial, elemental, preintermedi, PET, upper, First Certificate, Advanced i Conversa 1, 2 i 3), alemany (inicial, elemental i preintermedi) i francès (inicial, elemental i preintermedi).

Les novetats d'aquest curs que vé són les següents:

  • el curs de Conversa 1 d'anglès s'ofereix en horari de matí i tarda
  • la programació en alemany s'amplia a un tercer nivell
  • En els nivells A1 i A2 de francès i d'anglès, el Centre de Formació d'Adults acredita una certificació reconeguda pel Departament d'Ensenyament, que correspon als nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR).
  • En el nivells PET (B1), First Certificate (B2) i Advanced (C1) d'anglès, es pot optar a l'obtenció de les titulacions de la Universitat de Cambridge, presentant-se a l'examen oficial que es fa a final de curs en el mateix centre Sax Sala.

A partir del 30 d'agost s'inicien les proves de nivell i les entrevistes d'orientació formativa, aquesta última es pot sol·licitar des del 24 d'agost. El procés i el calendari que cal seguir és el següent:

Sol·licitar entrevista d'orientació formativadel 24 d'agost al 6 de setembre
Prova de nivell (tret dels cursos de Conversa) i entrevistadel 30 d'agost i el 4 de setembre
Preinscripciódel 31 d'agost al 6 de setembre
Matrícula (preinscrits amb plaça)del 20 al 27 de setembre

L'entrevista d'orientació formativa es pot sol·licitar per telèfon o presencialment. Per a la prova de nivell es pot triar el dia (del calendari proposat) i l'hora, a les 11 o a les 19 h.

Trobareu els preus i tota la informació sobre la preinscripció i matrícula d'aquest cursos en aquest fulletó, o contactant amb el Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny - Sax Sala, al c. Montserrat, 28, al telèfon 93 867 41 75, a l'a/e cfadults@santceloni.cat, o al web www.santceloni.cat/cfa. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina