Escut Ajuntament

Notícies

curs jardineriaEl passat dimecres 12 de juliol es va celebrar la cloenda del curs d'Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes, un dels cursos de Formació Ocupacional que desenvolupa l'Ajuntament de Sant Celoni amb fons del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El curs s'ha dut a terme a Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, des del mes de febrer. Un total de 13 alumnes han acabat satisfactòriament el curs, i han obtingut per tant una acreditació oficial per a poder accedir al mercat laboral en l'àmbit de la jardineria.

Aquesta ha estat la segona edició del curs, i la primera en la qual l'Ajuntament ha pogut impartir el Certificat de Professionalitat de forma íntegra. La formació teòric–pràctica ha anat a compte de professionals docents acreditats, i ha comptat amb 80 hores de pràctiques en empreses del perfil professional.

Els alumnes van rebre la certificació en mans de la primera tinent d'alcalde, Magalí Miracle, que va elogiar l'esforç i dedicació dels alumnes i la voluntat de superació i de qualificació dels participants per adaptar-se a nous contextos econòmics i professionals. També va agrair la dedicació del personal docent que ha fet possible l'adquisició de nous coneixements i el seu valor en la tasca docent i la voluntat de l'Ajuntament per situar a Sax Sala – Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny com un centre de referència en l'àmbit formatiu i ocupacional del territori.

Dels 18 participants, 13 han obtingut la certificació, 7 estan treballant dins de l'àmbit de la jardineria, 4 dels quals en les empreses que els han acollit per a fer pràctiques.

Els desitgem molta sort en els seus projectes professionals!

Informació publicada el 13 de juliol de 2017