Escut Ajuntament

29/12/2003

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l'esborrany de les actes de les tres sessions anteriors.
  2. Aprovació, si escau, del conveni per a la cessió anticipada de la parcel·la d'equipament necessària per a la construcció d'un dipòsit d'aigua al Turó de la Mare de Déu del Puig.
  3. Adjudicació, si escau, del contracte de gestió del servei públic de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària.
  4. Aprovació provisional, si escau, del pla parcial del sector P-17 Nord-Cementiri presentat per la Junta de Compensació Nord-Tayeda.
  5. Aprovació provisional, si escau, del text refós del Pla Parcial del sector P-12 "Torrent del Virgili".
  6. Aprovació provisional, si escau, del Pla de millora urbana de la zona industrial de transformació de la Carretera Vella de La Batllòria.
  7. Ratificació, si escau, de l'acord de la Comissió de Govern municipal acceptant la subvenció de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya per a la construcció del complex esportiu municipal, fase I: piscina coberta.
  8. Aprovació, si escau, de la delegació a la Diputació de Barcelona de la gestió de les compensacions que ha de rebre la hisenda municipal per la pèrdua d'ingressos derivats de la reforma de l'Impost sobre Activitats Econòmiques.
  9. Aprovació, si escau, de la modificació de l'acord del Ple municipal de 27 de desembre de 1989 pel qual l'ajuntament de Sant Celoni cedí a la Generalitat de Catalunya un solar situat  al carrer Diputació per a destinar-lo a Centre d'Atenció Primària.
  10. Aprovació inicial, si escau, de la modificació puntual del text refós de la revisió del Pla general municipal d'ordenació de Sant Celoni, per incloure la masia de Can Puig de Fuirosos en el catàleg del patrimoni històric-artístic.
  11. Aprovació inicial, si escau, de la modificació puntual de l'Ordenança reguladora de la intervenció integral de l'administració municipal en les activitats i instal·lacions, en quant a la modificació de límits de caràcter general en l'annex IV de règim de comunicacions.
  12. Aprovació, si escau, del conveni a signar amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental en relació al centre d'acollida d'animals de companyia.
  13. Aprovació, si escau, de la nova definició competencial i orgànica de l'ajuntament de Sant Celoni.
  14. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
  15. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Governació en els mesos d'octubre i novembre de 2003.
  16. Donar compte de les contractacions de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos d'octubre i novembre de 2003.
  17. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2003
Tornar a pàgina principal de Plens