21/06/2017

Reunió de socis un any després de la constitució de la Unió Esportiva Sant Celoni

Reunió socis UE Sant CeloniEl passat dijous 15 de juny es va fer una reunió informativa al bar de l'Ateneu pels socis de la UE Sant Celoni, un any després de la constitució de l'entitat, per fer un primer balanç del seu funcionament. La Unió Esportiva Sant Celoni es va constituir el maig del 2016 a partir de la fusió de la Penya Barcelonista i del Club Esportiu Sant Celoni, i es va presentar públicament el 30 de maig de 2016 (vegeu notícia).

A l’acte hi van assistir tots els membres que formen part de la comissió de seguiment del club i els membres de la Junta directiva, encapçalats pel seu president el Sr. Andreu Màrquez.

L’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, va fer la presentació de l’acte, i tot seguit els responsables del club van fer una exposició de les seves àrees, en tres blocs:

1. Bloc Institucional: el Sr. Andreu Màrquez com a president de l’entitat va destacar la bona gestió que s’ha portat a terme en el primer any de funcionament d’aquest nou club i va destacar la importància que tenen els socis per a la consolidació definitiva de la UE Sant Celoni. En aquest sentit es va reclamar l’interès general en participar dins el procés electoral que es portarà a terme durant el primer trimestre del proper any 2018, per tal que puguin adherir-se el màxim nombre de candidatures.  

2. Bloc Esportiu: el Sr. Raül Sanz Llobet com a coordinador esportiu va plantejar el diferents reptes a aconseguir durant la propera temporada, destacant així mateix els èxits esportius aconseguits en la darrera lliga de competició.

3. Bloc de gestió administrativa: el Sr. Jesús Martín va exposar la gestió econòmica i administrativa del club de manera exhaustiva i va destacar la solvència econòmica dels comptes presentats.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina