Diumenge, 30 d'abril de 2017  -  2/4 de 8 matí

Excursió: Ruta dels Senders del 1714, etapa 5 (Cardona-Solsona)

Activitats del CESC

Sortim de Cardona en direcció de Cal Xandri, passem per la casa els Porxos de l'Eruga, tot seguit travessem el torrent de les Cadenes pel pont del Cabra. El camí ens porta al Mas Torre del Cintana, creuem la carretera de Bergús i agafem el camí de Cal Tuta, passem per Sant Ramón i sortim a la carretera C-55; la travessem i creuem el riu Cardener pel pont de Buida-sacs. Passem el Molí i remuntem la Serra de Montner. Veiem davant el poble de Clariana de Cardener, travessem el Serrat de Cargols i la Rasa del Soler. Tot seguit passem pel Molí de Caneti, tornem a creuar el Cardener pel pont.

Arribem al Molí vell de Xixons, anem ascendint i deixem a mà dreta el càmping la Ribera. Arribem a la presa de l'embassament de Sant Ponç on trobem l'Ermita de Sant Ponç. (Aquí s'acaba l'opció curta).

Seguim un camí pel marge dret del pantà, a la nostra dreta, en un punt més elevat es troba la petita ermita de Sant Martí de Joval. El camí va ascendint fins a sortir al camí ral de Solsona. Passem pel pla de Cal Tòfol i el Pla de la Pomera. Sortim a la carretera C-55 on hi ha el mas la Guingueta, seguim el camí de Santa Llucia direcció Solsona tot passant per Can Maçana, Cal Pubill, Cal Mestre i les granges de Cal Cisteller. Travessem per sota la C-149, passem pel camp del Molí i entrem a Solsona.

Fitxer Acrobat-PDF de (63.17kB)

Fitxer: CESC195_1703_04_23_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 63.17 kB

Lloc: Plaça Comte del Montseny
Organitza: Centre Excursionista de Sant Celoni
Preu: SOCIS: 15 € / NO SOCIS: 22 € / MENORS 14 ANYS: 7 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina