Escut Ajuntament

NotÝcies

programa assessorament i orientaciˇ gentisA partir del mes de maig s'iniciarÓ a Sax Sala un programa per a joves de 16 als 29 anys que estiguin a l'atur que els oferirÓ orientaciˇ formativa i laboral per aconseguir el seu objectiu professional.  El programa, que tÚ una durada de maig a desembre de 2017 en horari de matins a Sax Sala, s'estructura en sessions d'orientaciˇ tecnicoprofessional  individual i en grup, coneixement de l┤entorn productiu, reforš acadŔmic i assessorament en l'emprenedoria.

El curs, que s'anomena Gentis Integrals, estÓ emmarcat en la Garantia Juvenil, Ús gratu´t, estÓ subvencionat  pel Servei d┤Ocupaciˇ de Catalunya i el Fons Social Europeu i l'engega la Fundaciˇ Gentis amb colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament de Sant Celoni.

El programa es farÓ a Sax Sala – Centre de Formaciˇ i Ocupaciˇ del Baix Montseny i disposarÓ dels recursos necessaris per acompanyar als joves en l┤orientaciˇ i assoliment del seu objectiu  professional. 

Per a mÚs informaciˇ, et pots  adrešar a Sax Sala – Centre de Formaciˇ i Ocupaciˇ del Baix Montseny: c/Montserrat, 28. Tel.: 93 867 41 75 o al 972 40 54 55.

No ho deixis escapar! 

DÝptic programa orientaciˇ i assessorament Gentis Integrals

DÝptic programa orientaciˇ i assessorament Gentis Integrals

Fitxer: diptic_Programa_Integrals_Gentis.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 322,4 kB

Informaciˇ publicada el 10 d'abril de 2017