Inici / Empresa / Sant Celoni participa a la Matinal de Reempresa

Vine a comprar o vendre la teva empresa

Vine a gaudir d’un matí ple d’activitats on aprendràs les claus per comprar o vendre una empresa, i tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te amb empresaris cedents i potencials compradors.

matinal reempresa

Una jornada d’activitats i conferències dirigides a cedents i reemprenedors que busquen comprar o vendre un negoci en funcionament

L' Ajuntament de Sant Celoni, com a punt d’atenció de Reempresa, ha participat en la tasca de dinamització de l’espai de Matxings de la 2a edició de la Matinal de Reempresa per tal de convertir-lo en un punt de trobada entre empresaris que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los continuïtat. També hi participen les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments de Granollers, Cardedeu, Les Franqueses, Caldes de Montbui i l’EMFO de l’Ajuntament de Mollet.

La Matinal de Reempresa es farà el 29 de març, de 10 a 14 h, a Can Muntanyola, a Granollers. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matxings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

Programa:

10,00 h Acreditacions
10.15 h Reempresa: mercat d'oportunitats
11.00 h Conferències: Com millorar l'empresa / Com vendre l'empresa
12.00 h Espai de Matchings
14.00 h Clausura

Es tracta d’una acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en el conveni de col·laboració que el mes de juny van renovar la Diputació i la patronal Cecot per a consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

La primera edició de la Matinal de la Reempresa va tenir lloc el passat mes de novembre a l’Auditori de Cornellà i va reunir a més de 100 participants. L’acte va ser organitzat conjuntament amb un total de vuit municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès. Un total de 17 empresaris cedents i 3 assessors de CaixaBank van participar a l’espai de matchings, el que va suposar la generació de 40 processos amb diferents reemprenedors.

Inscriu-te al FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina