19/01/2017

Les obres dels nous edificis de l'escola Soler de Vilardell i de Formació Professional avancen a bon ritme

Aquest dimecres 18 de gener el director general de centres docents públics, Lluís Baulenas, la directora dels Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, Carmina Pinya, conjuntament amb l'alcalde, Francesc Deulofeu, i el regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia, van realitzat una visita de seguiment de les obres del nou edifici de l'escola Soler de Vilardell i del nou edifici de Formació Professional de l'Institut Baix Montseny.  

Les obres avancen a bon ritme i es preveu que tots dos edificis estiguin acabats al juny de 2017 per tal de realitzar el trasllat del mobiliari i la urbanització dels accessos durant el juliol i agost.

Nou Soler de Vilardell
Nou Soler de Vilardell
L'edifici de l'escola Soler de Vilardell és un edifici d'una línia educativa de construcció tradicional. Segons el projecte constructiu, l'edifici està ubicat de tal manera que permet diferenciar clarament el pati d'infantil i el pati de primària. A la planta baixa estan ubicades les 3 aules d'educació infantil amb orientació sudest. Cada aula disposa d'un petit porxo exterior per fer activitats. També estan ubicades l'aula de psicomotricitat, la biblioteca, els despatxos de consergeria i direcció, el menjador escolar amb una cuina equipada i amb accés independent i directe des del pati de l'Institut Baix Montseny, amb l'objectiu que, si convé, fora de l'horari del menjador de l'escola, els alumnes de l'Institut puguin fer-ne ús, i un gimnàs-sala d'actes amb escenari, vestidors i dutxes. Al primer pis, estan ubicades les 6 aules d'educació primària, una aula d'informàtica i una aula polivalent. Totes dues aules disposen d'accés a dues terrasses, respectivament, que permeten que aquest espai, també, pugui esdevenir un espai educatiu. Per últim, al primer pis, també, hi ha ubicades dues aules de desdoblaments i un despatx de tutories.

Nou Institut FP
Nou Institut FP
El nou edifici de Formació Professional està ubicat a l'extrem nord-oest del solar com a continuïtat de l'edifici actual. Disposa d'un accés independent des del carrer per l'alumnat de cicles formatius. També disposa d'una aula polivalent per a docència, diferents tallers de manteniment electromecànic, sistemes pneumàtics i mòduls de soldadura, un despatx i un mòdul de lavabos.

L'alcalde, Francesc Deulofeu, ha manifestat la seva "satisfacció del compliment dels terminis de les dues obres amb l'objectiu que els curs 2017-2018 els dos edificis puguin entrar en funcionament. Valorem molt positivament el treball de col·laboració amb el Departament d'Ensenyament en el seguiment de les obres". Recordem que per garantir la construcció dels dos edificis, l'Ajuntament ha aportat 1,5 milions d'euros a la Generalitat de Catalunya.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina