26/12/2016

Torna la campanya I tu, jugues en català? a Sant Celoni amb un concurs fotogràfic

Concurs fotogràfic I tu jugues en català?La campanya I tu, jugues en català? celebra aquest any la seva quarta edició amb diverses novetats com un concurs fotogràfic a les xarxes socials i noves funcionalitats a la seva App. De l’1 al 21 de desembre pots participar al concurs fotogràfic penjant una fotografia del teu joc o joguina preferits amb l'etiqueta #itujuguesencatalà a través d’Instagram, Facebook o Twitter. Les tres millors fotos tindran premi: El primer, una nit d'hotel més una visita guiada per la ciutat de Tarragona, un joc de Devir i un val de 50 € d'Abacus; el segon, una nit en un alberg de joventut, un joc de Devir i un val de 40 € d'Abacus; i el tercer, quatre entrades per al musical Scaramouche, un joc de Devir i un val de 30 € d'Abacus. Tens tota la informació al vídeo següent.

D'altra banda, l'app "Jocs en català", que es va estrenar el 2015, actualitza el seu cercador de jocs i joguines, que permetrà ara ampliar els camps de cerca per obtenir uns resultats més acurats, mostrarà jocs relacionats amb la cerca efectuada i també hi haurà l'opció que cada usuari valori els jocs. També s’ha renovat el web dels jocs en català del CPNL, on a més del cercador de jocs i joguines, hi podreu trobar la llista de tots els establiments adherits a la campanya del territori, un aparat amb webs per jugar en català i un calendari amb les activitats que els centres de Normalització Lingüística duen a terme, entre d’altres informacions interessants.

La campanya I tu, jugues en català? vol fer visibles, coincidint amb les festes de Nadal i Reis, els jocs i les joguines en català per fomentar-ne l'ús i el consum. Tots els establiments adherits a la campanya a Sant Celoni disposen de la caixa vermella i d’adhesius distintius enganxats a cada joc en català, amb l'objectiu que siguin fàcilment identificables pels clients. Al web www.cpnl.cat/jocs hi trobareu un cercador amb l'oferta de jocs i joguines en català amb filtres per paraula clau, categoria o edat que es poden trobar al mercat, així com la llista dels establiments adherits a la campanya.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina