02/12/2016

Sant Celoni s'activa novament contra la violència vers les dones

Actes PIEGSant Celoni ha testimoniat una vegada més el rebuig a la violència de gènere, mitjançant un acció de denúncia i sensibilització organitzada per la Plataforma d'Iniciatives per l'Equitat entre Gèneres - PIEG) i l'Ajuntament, que un any més han volgut sumar el municipi als actes del Dia internacional contra la violència vers les dones.

L'acció es va dur a terme el dissabte 26 al capvespre. La presència de pluja va impedir desplegar tal com s'havia previst inicialment, que l'acció protagonitzada per una setantena de persones voluntàries comencés a la plaça de l'Església i continués de manera impactant pel carrer Major fins la plaça de la Vila. No obstant això va estar possible dibuixar un NO gegantí amb les pròpies voluntàries que, amb una llàntia a les mans i samarretes negres amb textos al·lusius a la problemàtica, varen palesar el rebuig ferm a qualsevol tipus de violència.

Acte PIEGL'acte va continuar a l'interior de can Ramis on alumnes de l'escola de música Zona Música, de Sant Esteve de Palautordera, varen interpretar delicades peces i on l'escriptor i editor Enric Soler i Raspall va llegir un emotiu i ferm text.

La PIEG ha fet avinent des de diferents mitjans i a les xarxes, l'agraïment a totes les persones que s'han compromès a fer possible els actes i convida a tothom que ho desitgi a incorporar-se de manera estable a la Plataforma.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina