29/10/2002

Ple de 29 d'octubre de 2002

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació inicial, si escau, del projecte bàsic i executiu d'obres ordinàries de construcció d'un complex esportiu al sector Pla de Palau.
  3. Aprovació, si escau, del conveni a subscriure amb la Diputació de Barcelona per a la realització de la inversió de la remodelació de la plaça de la Vila.
  4. Ratificació, si escau, de l'acord de la Comissió de Govern acceptant la subvenció atorgada per l'Agència Catalana de l'Aigua per a la construcció d'un desguàs telecomandat a la mina de Palautordera.
  5. Aprovació, si escau, del conveni col·lectiu i dels pactes de treball del personal laboral i funcionari de l'ajuntament de Sant Celoni per als anys 2002 i 2003.
  6. Ratificació, si s'escau, de l'acord adoptat per la Comissió de Govern municipal de fixació de les festes locals per a l'any 2003.
  7. Aprovació, si escau, de l'acord per a la formulació d'una modificació puntual del Pla especial de protecció del medi físic i del paisatge de les serres del Montnegre - Corredor, per a l'ampliació del seu àmbit territorial.
  8. Aprovació provisional, si escau, del Pla parcial d'iniciativa particular del sector P-12 Torrent del Virgili.
  9. Aprovació inicial, si escau, dels estatuts i bases d'actuació de la Junta de Compensació Nord-Tayeda.
  10. Aprovació, provisional, si escau, de l'acord d'imposició i ordenació de contribucions especials per al finançament de les obres d'enllumenat públic dels carrers Les Valls, Sant Roc, Sant Llorenç i Montnegre.
  11. Aprovació, provisional, si escau, de l'acord d'imposició i ordenació de contribucions especials per al finançament de les obres d'urbanització d'un tram del carrer Les Torres.
  12. Aprovació, si escau, de l'acord d'alienació i del plec de clàusules administratives particulars per a la subhasta de determinats béns patrimonials de propietat municipal.
  13. Aprovació, si escau, del compte general de la corporació de l'any 2001.
  14. Aprovació, inicial, si escau, de la modificació de les Ordenances fiscals municipals per a l'exercici de 2003.
  15. Aprovació inicial, si escau, de l'expedient de modificació de crèdit 3/2002 del pressupost municipal d'enguany.
  16. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
  17. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Governació en els mesos de juliol, agost i setembre de 2002.
  18. Donar compte de les contractacions de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de juliol, agost i setembre de 2002.
  19. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2002
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina